Tijdrit

De zomeravond tijdrit voor alle leden. 

Op donderdag 22 juni ( uitwijkdatum 29 juni) organiseren wij voor de 1e keer een speciale tijdrit voor alle leden. Dus voor iedereen: van jong tot oud, van licht tot wat zwaarder en van snel tot heel snel. Want zelfs wat minder snelle fietsers hebben deze avond alle kansen om de snelste te zijn.

Gezelligheid staat voorop, er is tijd voor koffie e.d. en tijdens de prijsuitreiking krijgen de winnaars een leuke attentie.

Wij starten om 19.00 uur vanaf De Vosseburcht, Bosweg 7, 7958 PZ Koekange. Het parcours is 4,8 km lang, is verkeersluw en telt maar 4 bochten. Iedereen rijdt eerst individueel 2 rondjes. Daarna  worden koppels gemaakt van de snelste en langzaamste deelnemers. En nummer 2 wordt gekoppeld aan de 1 na laatste enz. Deze koppels rijden één ronde.

Opgeven via de mail bij Jan.Mulder: j.mulder6@tele2.nl of Hans Scholing fam-scholing@home.nl  Je krijgt daarna verdere informatie door via de mail.

Wij hopen natuurlijk dat jullie allemaal meedoen, alle heren maar zeker ook alle dames!!  Meedoen is belangrijker dan winnen! Wij hopen op een sportieve en vooral gezellige avond.

Tot 22 juni !!

Jan Mulder en Hans Scholing