Neuzendijkcross

WTC Ruinen 08/11/2022

De Neuzendijkcross die zondag 6 november voor de mountainbikers en veldrijders in Ruinen werd gehouden, leverde vooral bij de jeugd veel strijd en spanning op. Bij de volwassenen staken enkele deelnemers er bovenuit, zoals Anniek Mos bij de dames. De inwoonster van Ruinen reed haar concurrentes op grote achterstand.

De organisatie kon alleen maar tevreden terugkijken en kreeg ook de nodige complimenten van de deelnemers. En dat voor een cross die pas zijn tweede editie kende en onderdeel uitmaakt van het noordelijke circuit.

Met zo’n twintig vrijwilligers maakte WTC Ruinen deze cross weer mogelijk. De weersverwachting werd vooraf met argusogen bekeken, want er was de hele dag regen voorspeld. Tijdens de wedstrijden bleef het nagenoeg droog, toen ‘s middags de boel net opgeruimd was, begon het pas echt te regenen.”

WTC Ruinen kreeg ook dit jaar hulp bij de organisatie van vrijwilligers van speeltuinvereniging Ravotti. Die club zorgde voor de catering en stelde daarvoor ook tenten beschikbaar. Je zag dat alle vrijwilligers er weer veel plezier aan beleefden.

Bekijk hier de foto’s

Uitslagen Jeugd

Uitslagen vanaf 15 jaar