Dwingelderveld MTB toertocht 4 oktober

WTC Ruinen 04/10/2014

dwingelderveldtocht-4-oktober-2016Op zaterdag 4 oktober 2014 is de Dwingelderveldtoertocht georganiseerd. 330 Deelnemers zijn gestart. Een aantal waar de organisatie zeer tevreden mee was. Het weer was bijzonder mooi, blauwe lucht, zon en een heerlijke temperatuur. Men kon volop genieten van de beginnende herfst, het parcours lag er prachtig bij. De afstanden waren 30, 45 en 60km. Het merendeel van de rijders maakte gebruik van de langste afstand.

De Dwingelderveldtoertocht is een tocht waar hooguit 4 km verharde weg in zit. Van de zandwegen is 60% single track. Tel daarbij op de prachtige vergezichten op de heide, de vele vennetjes afgewisseld met bospaden met technische gedeelten en niet te vergeten de heuvels waar lekker geklommen kon worden. De fietstechniek kon weer goed opgefrist en aangescherpt worden.

De deelnemers waren erg enthousiast. Velen waren verrast door het mooie, afwisselende parcours. Reactie van de organisatie: “Zegt het voort”.
Na afloop napraten, even wat drinken en nagenieten buiten in de zon bij de voetbalkantine. Het was een mooie afsluiting van een zeer geslaagde tocht.

Voor meer foto’s klik op onderstaande afbeelding, of neem een kijkje op de fotopagina.